Chisinau Str. Șos.Muncești 364
Nu sunteți din Chisinau?
+373(22)52-32-82
+373(605)11-443

Articole

Doar cele mai interesante noutăți despre curatarea covoarelor cu noile tehnologii și a analoagelor sale. Aflati cele mai inedite metode pentru curatarea covoarelor, sfaturi, intrebari si raspunsuri.

24/03
Secretele covorului dumneavoastră

Secretele covorului dumneavoastră

 

Tradiția de a folosi covoarele și diverse acoperiri pentru podea în interiorul apartamentelor și caselor există nu doar în Moldova, care se mândrește cu covoarele sale. Conform estimărilor cercetătorilor internaționali din Anglia, circa 90% dintre posesorii de case și apartamente utilizează covoare, iar în SUA acest indicator constituie cca 60%.

În Moldova această tradiția comodă există datorită unor cauze importante. Este comod și confortabil. Dar în ultimii ani medicii alergologi bat alarma din cauza creșterii numărului de reacții alergice. Alarmant este faptul că tot mai mulți copii devin victimele alergiilor.

În primii ani de viață, la copil se formează imunitatea, care-l protejează de diverse infecții. Nu trebuie să uitați de faptul că un copil mic cunoaște lumea prin gust și miros. De aceea, adesea la apariția unui bebeluș în familie, noi începem să abordăm mult mai serios calitatea curățării propriei case.

V-ați întrebat vreodată ce se acumulează în covorul care stă sub picioarele dumneavoastră? Chiar dacă monitorizați regulat curățenia din casă, chiar dacă nu aveți animale de companie, în covor se adună multe substanțe nocive:

·         Dacă cineva din membrii familiei fumează, atunci substanțele nocive din fumul de țigară se depun pe suprafața covorului;

·         Substanțele nocive care se formează în procesul prăjirii produselor alimentare și care se îmbibă excelent în covoarele sintetice și naturale sunt în stare să vă lezeze sănătatea;

·         Odată cu încălțămintea și hainele pe care se aduceți în apartament se aduc și particule de toxine, care se conțin în gazele de la automobil;

·         Nu mai puțin periculos este și polenul de plante, care este un alergen puternic.

În decursul multor cercetări s-a constatat că chiar și curățenia regulată cu utilizarea produselor chimice de uz casnic și utilizarea ultimelor tipuri de aspiratoare smart nu va elimina substanțele nocive, microbii și căpușele de pe covorul dumneavoastră.

Cel mai eficient și sigur mod de curățare este curatarea covoarelor profesionistă. În condiții casnice este imposibil să utilizați metodele și tehnologiile profesioniste.

Curatarea covoarelor profesionistă are loc în câteva etape, care permit eliminarea calitativă a tuturor murdăriilor și substanțelor nocive. Cu ajutorul unui jet puternic de apă și a înmuierii prealabile, orice covor va căpăta un aspect ideal și va fi curățat de toți alergenii. 

Numai spalarea covoarelor profesională, care are loc la o spalatorie de covoare profesională va elimina murdăria si elemntele periculoase, care sunt prezente in partea de jos a covorului adânc intre fibre. Spalarea covoarelor profesională revitalizează covorul şi culorile sale, ridică fibrele şi conferă un miros plăcut.

SANITAR este cea mai eficientă spalatorie de covoare profesională ce oferă transport şi furnizează servicii pentru confortul clientului.  

După ce trec usor prin procesele de curătat şi spălat covoarele sunt uscate si ambalate înainte de a fi returnate la client. 

Totul durează doar cateva zile. In scopul de a păstra o gospodarie igienică şi sanatoasă este important ca spalarea covoarelor să se realizere regulat.

15/12

In anul nou fara praf: Un covor curat in 5 etape.

In anul nou fara praf: Un covor curat in 5 etape.

Grabestete si tu sa speli covoarele in ajunul anului nou

15/02

Animalele domestice şi sănătatea familiei tale

Animalele domestice şi sănătatea familiei tale

Acolo unde există animale de companie, spalarea covoarelor regulata este obligatorie şi trebuie făcută doar la o spalatorie de covoare profesională

24/03

Tehnologia de curățare

Tehnologia de curățare

Curatarea covoarelor calitativă necesită experiență și efort fizic. Curatarea covoarelor profesională este cea mai bună soluție pentru o curățenie ideală.

24/03

Secretele covorului dumneavoastră

Secretele covorului dumneavoastră

Spalarea covoarelor profesională revitalizează covorul şi culorile sale. SANITAR este cea mai eficientă spalatorie de covoare Chisinau/Balti profesională